Centar 372m2

Oglašivač MARLIMAT (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: 01 4572 772 Mob: 091 3520 550 E-mail: [email protected]
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasniku Nekretnine-Zagreb.net | besplatni oglasnik za nekretnine, Zagreb
ID OGLASA: NZ - 13571
Kategorija: Poslovni prostor
Vrsta oglasa: Prodaja
Regija: Zagreb centar
Kvart/mjesto: Centar
Cijena: 769.000 €
~ 5.795.569 Kn
Energetski razred: D
Kat: Prizemlje
Površina (m2): 372

Opis nekretnine: Prodaje se višenamjensta građevina koja može služiti kao poslovni prostor, kuća, hostel… Objekt je veličine 372m2, slobodnostojeći gradski objekt, u tišini, okružen zelenilom i svjetlom, svega 100 metara od HNK-azališta, a sastoji se od: Razizemlje – (8-10 radnih mjesta), garderoba, kupaonica, wc, kuhinja, otvoreni veliki prostor za rad ili dučan; Prvi kat – (16 radnih mjesta-djelomično namješteno), hodnik, 3 ekskluzivne sobe, visoki plafon, kristalni luster-secesija, vrata ustakljena kristalom, samt zastori, tvrdi parket, prikladno za sastanke, konferencije, tajnicu ili manager office sa sunčanim balkonom pod sjenom 100-godišnje smreke; Drugi kat – (10-12 radnih mjesta-kompletno namješteno), otvoren radni prostor, jedna manja soba i ugaona direktorska soba(90* u prozorima i vratima prema terasi) pogled na tihi park. Prostori drugog kata podjeljeni su staklenim izo-stjenama sa zaštitnim zastorima. Sva radna mjesta su umrežena, ADSL, LAN, Air condition, AV control, razizemlje kamera prema 1 katu. Pogodno za ured, obiteljsku kuću ili obiteljsku kuću i radni prostor(dućan). Glavni ulaz – kroz zimski vrt, podno grijanje, audio-video nadzor, sigurnosna rešetka. Posebni stražnji ulaz širine 1.50m, vrtna platforma za sjedenje u sjeni trešnje i smreke, ograđeno, ili 1-2 parkirna mjesta(pristup teretnog vozila). Objekat je kompletno adaptiran prije nekoliko godina, stabiliziran novim konstrukcijama i potpuno su nove instalacije. Zgrada je dvorišna što je posebno pozitivno s obzirom da je to centar, te je u zelenilu i tišini, ugodno i za rad i za boravak. Na južnom dijelu prizemlja koje gleda na park nalazi se jedna prostorija od 57m2 koja ima i certifikat za maloprodaju ili pak može poslužiti za manju radionu.

Oprema nekretnine
 • Balkon
 • Centralno grijanje
 • Klima
 • Parket
 • Parking
 • Plin
 • Struja
 • Telefon
 • Terasa
 • Voda
 • Vrt


Oglašivač MARLIMAT (Agencija za nekretnine)
Adresa: Kneza Branimira 47
Telefon: 01 4572 772
Telefon 2: 091 3520 550
Kontakt e-mail[email protected]
Web stranicahttps://www.marlimat.hr
Informacije o oglašivaču: Marlimat d.o.o. agencija za promet nekretninama osnovana je 1994.godine, a do danas je i dalje među vodećim agencijama na tržištu. Članovi smo Udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina koja Vam garantira brzu, profesionalnu, efikasnu i kvalitetnu uslugu.

U suradnji s našim partnerima iz zemlje i inozemstva, naš dobro uhodani i licencirani tim, pruža vam profesionalne usluge i savjete. Naša pravna služba rješava sve pravne poslove vezane uz promet nekretninama. Agenciji Marlimat je dodijeljena A+ bonitetna ocjena što potvrđuje da je poslovni subjekt u skupini poduzeća s najboljom bonitetnom ocjenom u Hrvatskoj. Bonitetna ocjena, iskazana tim certifikatom jasan je i objektivan pokazatelj kvalitetnog poslovanja. Certifikat bonitetne izvrsnosti tvrtke CompanyWall ustaljen je na domaćem i inozemnom tržištu, bonitetnu ocjenu A+ dodjeljuje tvrtki koja se uspješno uspinje na svom poslovnom putu te je sposobna podmiriti svoje obveze i uspješno izbjeći poslovne rizike. Agencija trenutno posluje na sljedećim lokacijama:

Zagreb, Kneza Branimira 47 i Novalja, Zrinsko Frankopanska 15.

Ne gubite svoje dragocjeno vrijeme i budite potpuno sigurni da ćete dobiti profesionalnu i stručnu uslugu te ostvariti suradnju na obostrano zadovoljstvo. Naše prednosti su povjerenje i zadovoljstvo te preporuke naših klijenata.


Ovaj oglas je pregledan 2979 puta.

ID oglašivača: 5

Nekretnine1.PRO program za nekretnine + distribucija oglasa na oglasnike već od 80 kn
Sretni stanovi nekretnine Zagreb
Dogma nekretnine Zagreb
Marlimat nekretnine Zagreb
Offero nekretnine Zagreb
Vaš banner na Nekretnine-Zagreb.net?
Kontaktirajte nas
Mobitel: 098 177 5038 | E-mail: [email protected]
© 2006-2014 Nekretnine-Zagreb.net Sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO