Istra - Barban 26.909m2

Oglašivač MARLIMAT (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: 01 4572 772 Mob: 091 3520 550 E-mail: [email protected]
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasniku Nekretnine-Zagreb.net | besplatni oglasnik za nekretnine, Zagreb
ID OGLASA: NZ - 18661
Kategorija: Zemljište
Vrsta oglasa: Prodaja
Regija: Jadran
Kvart/mjesto: Barban
Cijena: 290.000 €
~ 2.181.612 Kn
Energetski razred: Izuzeto od obaveze energetskog certificiranja
Površina (m2): 26.909

Opis nekretnine: ISTRA, BARBAN, ZEMLJIŠTE, PROJEKT – Prodaje se građevinsko zemljište ukupne veličine 26.909m2 koje se sastoji od građevinskog dijela 4907m2 i poljoprivrednog 22.002m2. Važno je napomenuti kako postoji mogućnost dodate urbanizacije poljoprivrednog dijela zemljišta. U cijenu je uključeno građevinsko zemljište, poljoprivredno zemljište, firma koja je registrirana isključivo za namjenski projekt i građevinska dozvola za dvije stambene jedinice. Projekt za ostale stambene jedinice trebaju se još finalizirati i u kratkom vremenu se može ishoditi građevinska dozvola. Projekt obuhvaća izgradnju četiri objekta, od čega su tri dvojna objekta(svaki po dvije stambene jedinice što ukupno čini 6 stambenih jedinica), a jedan objekat je samostalan koji je ujedno i sklon izmjenama i dopunama. Dvojni objekt: BRP 381m2 ili 289m2 netto, ukupno je tri takva objekta. Jedna stambena jedinica dvojnog objekta BRP 190m2 ili 145m2 netto. Samostalni četvrti objekt BRP 381m2 ili 289m2 netto. Mogućnost kategorizacije objekta sa 5 zvjezdica. Poljoprivredno zemljište se odmah može iskoristiti za izgradnju sportskih sadržaja koji su sastavni dio objekata. Zemljište je udaljeno 2500 metara od mora i 3000 metara od ceste koja povezuje Rijeku i Pulu.

AKO STE ZA NAVEDENU NEKRETNINU NEGDJE NAIŠLI NA NIŽU CIJENU, ISTA VRIJEDI I KOD NAS.


Oglašivač MARLIMAT (Agencija za nekretnine)
Adresa: Kneza Branimira 47
Telefon: 01 4572 772
Telefon 2: 091 3520 550
Kontakt e-mail[email protected]
Web stranicahttps://www.marlimat.hr
Informacije o oglašivaču: Marlimat d.o.o. agencija za promet nekretninama osnovana je 1994.godine, a do danas je i dalje među vodećim agencijama na tržištu. Članovi smo Udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina koja Vam garantira brzu, profesionalnu, efikasnu i kvalitetnu uslugu.

U suradnji s našim partnerima iz zemlje i inozemstva, naš dobro uhodani i licencirani tim, pruža vam profesionalne usluge i savjete. Naša pravna služba rješava sve pravne poslove vezane uz promet nekretninama. Agenciji Marlimat je dodijeljena A+ bonitetna ocjena što potvrđuje da je poslovni subjekt u skupini poduzeća s najboljom bonitetnom ocjenom u Hrvatskoj. Bonitetna ocjena, iskazana tim certifikatom jasan je i objektivan pokazatelj kvalitetnog poslovanja. Certifikat bonitetne izvrsnosti tvrtke CompanyWall ustaljen je na domaćem i inozemnom tržištu, bonitetnu ocjenu A+ dodjeljuje tvrtki koja se uspješno uspinje na svom poslovnom putu te je sposobna podmiriti svoje obveze i uspješno izbjeći poslovne rizike. Agencija trenutno posluje na sljedećim lokacijama:

Zagreb, Kneza Branimira 47 i Novalja, Zrinsko Frankopanska 15.

Ne gubite svoje dragocjeno vrijeme i budite potpuno sigurni da ćete dobiti profesionalnu i stručnu uslugu te ostvariti suradnju na obostrano zadovoljstvo. Naše prednosti su povjerenje i zadovoljstvo te preporuke naših klijenata.


Ovaj oglas je pregledan 1254 puta.

ID oglašivača: 5

Nekretnine1.PRO program za nekretnine + distribucija oglasa na oglasnike već od 80 kn
Sretni stanovi nekretnine Zagreb
Dogma nekretnine Zagreb
Marlimat nekretnine Zagreb
Offero nekretnine Zagreb
Vaš banner na Nekretnine-Zagreb.net?
Kontaktirajte nas
Mobitel: 098 177 5038 | E-mail: [email protected]
© 2006-2014 Nekretnine-Zagreb.net Sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO