KLIS KAMENA KUĆA S POGLEDOM NA MORE

Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: 01 647 3011 E-mail: [email protected]
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasniku Nekretnine-Zagreb.net | besplatni oglasnik za nekretnine, Zagreb
ID OGLASA: NZ - 40153
Kategorija: Kuća
Vrsta oglasa: Prodaja
Vrsta nekretnine: Kuća
Regija: Jadran
Kvart/mjesto: Klis
Vrsta kuće: Samostojeća kuća
Cijena: 230.000 €
~ 1.730.244 Kn
Energetski razred: C
Broj prostorija: 2
Broj kupaonica: 1
Površina (m2): 81

Opis nekretnine: KAMENA KUĆA – KLIS S POGLEDOM NA MORE


Prekrasna potpuno uređena kamena kuća s direktnim pogledom na more u neposrednoj blizini Splita (10-ak.kilometara.), u mjestu Klis koje ima bogato povijesno naslijeđe. najpoznatije je po svojoj tvrđavi i Uskocima. Klis djeluje kao hrid s čije zapadne strane se pruža planina Kozjak, a s istočne planina Mosor, i upravo u tom dijelu smještena je prekrasna kamena kuća kamena kuća pogledom na more.

Kuću je potpuno preuredila mlada obitelj 2007.godine, u tradicionalnom stilu s elementima suvremenog, a posebnim naglaskom a kamene i drvene detalje, što kući daje posebnu ugodu i toplinu za boravak. Smještena u malenom tradicionalnom Dalmatinskom mjestu u podnožju planine do koje vodi asfaltirani put i vlastitim parkingom, te prekrasnim direktnim i nesmetanim pogledom na Split i okolne otoke.

Split se nalazi na nekih 10-ak kilometara, centar samoga mjesta udaljen je svega cca.2. km. gdje se nalaze se nalaze dječji vrtić, škola, restoran, trgovina, kafići i sportski sadržaji.. Kamena Kuća je komunalno potpuno opremljena i namještena, bruto površine 100 m2 (korisne površine 81 m2), sastoji od prizemlja i kata s unutarnjim stepeništem, u prizemlju se nalazi dnevni boravak s kuhinjom potpuno namješteni, unutarnje stepenice vode na kat gdje se nalazi spavaća soba i kupatilo s zahodom. Ispred kuće nalazi se na poluotvorenom dijelu roštilj na drva, sa sjedećom drvenom garniturom ukrašen zimzelenim biljem, dok se u neposrednoj blizini nalazi jacuzzi bazen diskretno zaštićen od pogleda s nesmetanim pogledom na more i otoke.!


Kuća i zemljište, posjeduju svu potrebitu dokumentaciju: vlasnički list i energetski certifikat, i spremna za prodaju bez odgode., a useljenje nakon 15.dana od isplate cjelokupnog novačanog iznosa, u cijeni kuće nisu uključene osobne stvari vlasnika (slike i osobna oprema). Kupac nema dodatnih vlastitih ulaganja.

Cijena Kamene kuće je 230 000,00 eura. (slovima:dvjestotrideset tisuća eura), i nije fiksna! Vlasnik prihvaća kaparu!


Informacije i pregled:

Damir Varošanec 00 385 99 733 53 07

PETAR MIJIĆ 00 385 95 520 1874


ID KOD AGENCIJE: ST363

DAMIR VAROŠANEC - ŠIBENIK
Suradnik za Dalmaciju
Mob: 099/733-5307
Tel: 051 341 080, 051 341 081, 051 333 407
E-mail: [email protected]
www.dogma-nekretnine.com

Oprema nekretnine
 • Struja
 • Voda
 • Vrt

Blizina sadržaja
 • Banka
 • Fitness
 • Igralište
 • Javni prijevoz
 • Park
 • Pošta
 • Sportski centar
 • Trgovina
 • Vrtić
 • Škola


Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Agencija za nekretnine)
Adresa: Grada Vukovara 284, 10000 Zagreb
Telefon: 01 647 3011
Kontakt e-mail[email protected]
Web stranicahttps://dogma-zagreb.com
Informacije o oglašivaču: DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 20 godina i, od male agencije s tek dvoje zaposlenih, izrasli smo u tvrtku s preko 40 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj.

PROFESIONALNOST
U sklopu agencije Dogma Rijeka posluje tim od 40 educiranih i licenciranih agenata (organizatora kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

PRAVNA SIGURNOST
U sastavu agencije je i pravna služba u kojoj odvjetnice našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

PRAVA I BRZA INFORMACIJA
Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja sadrži više od 40.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 15.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenu nekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i bazu od nekoliko tisuća potencijalnih kupaca.

Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i ruskom jeziku.

Ovaj oglas je pregledan 19 puta.

ID oglašivača: 2419

Nekretnine1.PRO program za nekretnine + distribucija oglasa na oglasnike već od 80 kn
Sretni stanovi nekretnine Zagreb
Dogma nekretnine Zagreb
Marlimat nekretnine Zagreb
Offero nekretnine Zagreb
Vaš banner na Nekretnine-Zagreb.net?
Kontaktirajte nas
Mobitel: 098 177 5038 | E-mail: [email protected]
© 2006-2014 Nekretnine-Zagreb.net Sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO