Prekrasna parcela za uživanje u prirodi, Fažana

Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: 01 647 3011 E-mail: info@dogma-nekretnine.com
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasniku Nekretnine-Zagreb.net | besplatni oglasnik za nekretnine, Zagreb
ID OGLASA: NZ - 20821
Kategorija: Zemljište
Vrsta oglasa: Prodaja
Vrsta nekretnine: Poslovni prostor
Regija: Jadran
Kvart/mjesto: Fažana
Cijena: 5.400 €
~ 40.956 Kn
Površina (m2): 300

Opis nekretnine: Općina Fažana je smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijuni. Od Pule, najvećeg grada u Istri, gospodarskog i kulturnog središta, udaljena je svega osam kilometara. Nadomak pulskim antičkim spomenicima, Fažana i Valbandon nalaze se na području starorimskih ladanjsko-gospodarskih vila, u krajoliku mediteranskog raslinja. Vinova loza, maslina, smokve i voćke spuštaju se do same obale, prizivajući znatiželju putnika.
Uređenost Fažane kao i blizina Pule prepoznata je od strane mladih pa tako Fažana bilježi konstantni porast stanovništva. Općina Fažana je vrlo dobro prometno povezana kako obalnim putevima koji spajaju Pulu i Peroj, tako i prema unutrašnjosti prema Vodnjanu i Galižani. Fažana je mjesto od kuda kreću svi komercijalni pravci prema otočju Brijuni, popularni Nacionalni Park.

Oko četiri kilometara od mora smjestilo se više poljoprivrednih parcela, u naravi oranica, pravilnog oblika sa urednim pristupnim putem i prekrasnim otvorenim pogledom na prirodu.
Površine parcela su od 300 do 400 m², a cijene s obzirom na površinu od 5.400 do 6.700 Eura.
Savršena prilika svim ljubiteljima prirode za uživanje u prekrasnom prirodnom okruženju sa otvorenim pogledom na prirodne ljepote Istarskog kraja.ID KOD AGENCIJE: IS666

Selma Bašić - Rovinj
Agent s licencom
Mob: 098/965-8170
Tel: 052/639-276
E-mail: selma.basic@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Blizina sadržaja
  • Banka
  • Igralište
  • Park
  • Pošta
  • Sportski centar
  • Trgovina
  • Vrtić
  • Škola


Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Agencija za nekretnine)
Adresa: Grada Vukovara 284, 10000 Zagreb
Telefon: 01 647 3011
Kontakt e-mailinfo@dogma-nekretnine.com
Web stranicahttps://dogma-zagreb.com
Informacije o oglašivaču: DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 20 godina i, od male agencije s tek dvoje zaposlenih, izrasli smo u tvrtku s preko 40 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj.

PROFESIONALNOST
U sklopu agencije Dogma Rijeka posluje tim od 40 educiranih i licenciranih agenata (organizatora kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

PRAVNA SIGURNOST
U sastavu agencije je i pravna služba u kojoj odvjetnice našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

PRAVA I BRZA INFORMACIJA
Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja sadrži više od 40.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 15.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenu nekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i bazu od nekoliko tisuća potencijalnih kupaca.

Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i ruskom jeziku.

Ovaj oglas je pregledan 184 puta.

ID oglašivača: 2419

Nekretnine1.PRO program za nekretnine + distribucija oglasa na oglasnike već od 80 kn
Sretni stanovi nekretnine Zagreb
Dogma nekretnine Zagreb
Marlimat nekretnine Zagreb
Offero nekretnine Zagreb
Vaš banner na Nekretnine-Zagreb.net?
Kontaktirajte nas
Mobitel: 098 177 5038 | E-mail: info@nekretnine-zagreb.net
© 2006-2014 Nekretnine-Zagreb.net Sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO